lightson

Det här gör vi

Det är ganska enkelt det vi sysslar med - belysning för utemiljöer som du fixar själv. Vi fokuserar på dig som privatperson och vi utvecklar produkter som är enkla och snygga samt håller en kvalitet som är anpassad för vårt klimat här uppe i norr.

Enkelt är bäst. Vårt system är lätt att installera själv och ännu lättare att gilla - med fint ljus i ljuskällorna och skandinavisk design på lamporna. Vi försöker inte krångla till det så mycket. 

Vi är prisvärda. Vid utveckling av produkter är vi noga med att hitta den där fina balansen mellan egenskaper, kvalitet och just priset. Vi vill att du ska känna dig nöjd med helheten. Kompromissen mellan kvalitet och pris ska inte behöva göras när du står där i butiken och ska välja.

Tillgängligt för dig. Våra produkter ska inte bara vara enkla att installera, vi vill också finnas tillgängliga för dig. Du finner vårt kompletta sortiment här på lightson.se, men även hos våra återförsäljare som sannolikt har en butik nära dig. Även trädgårdsdesigners, elinstallatörer och anläggare jobbar med LightsOn.

hållbarhet

Kvalitet från A till Ö

Våra lampor ska hålla länge. Därför är de tillverkade i bland annat aluminium och syrafast rostfritt stål - det gäller också markspetten. Lampor med färg, såsom svarta och grå, är pulverlackerade. Kablarna är också viktiga för att ett system ska hålla länge. Transportkablarna är alltid i gummi, inte PVC, då de tål UV-ljus bäst och torkar inte ut.

När vi väljer material för våra produkter tänker vi alltid på de förutsättningar vi har här uppe i norr. Vår strävan är att du ska kunna skapa fantastiska upplevelser i din utemiljö med produkter som håller länge och väl.

INSPIRATION, TIPS & TRIX DIREKT I MEJLEN

Missa inte det bästa och mesta (men inte för ofta) inom belysning för utemiljöer. Vårt nyhetsbrev passar både den nyfikna och trädgårdsveteranen!