Based on 194 reviews
85%
(164)
10%
(20)
2%
(4)
3%
(5)
1%
(1)
D
T-koppling
Daniel Larsson
Feltänk i designen

Värt att notera, om du som jag vill sätta denna T-koppling direkt på en trafo 60W, är att detta inte fungerar om trafon ska monteras på vägg. T-kopplingen är feldesignad, så kontakten på sidan pekar rakt in i väggen i ett sådan scenario.

Tack för din feedback. Du har alldeles rätt i att kontakten blir felvänd om man monterar T-kopplingen direkt på en 60W transformator. Det är ytterst sällan T-kopplingen monteras av våra kunder på detta vis, men vi kommer framöver att se över designen för att underlätta montering i detta scenariot.

Vi var tidigare i kontakt med varandra i detta ärende och erbjöd att kostnadsfritt skicka dig en 0.5m förlängningskabel att sätta mellan transformatorn och T-kopplingen för att på det sättet lösa det för dig. Detta erbjudande står fortfarande kvar och du är varmt välkommen att höra av dig om du önskar.

Allt gott
/Christian på LightsOn

Å
Faro 67 (vit)
Åsa S
Så fin lampa

Vi fick denna i inflyttningspresent och gillade den så mycket att vi beställde en likadan. Mysig belysning att ha på altanen, ger ett fint sken med bra styrka och går att dimra. Jättenöjda med denna produkt. Dessutom snabb och bra leverans.

Kablar och tillbehör.

Trevlig personal och snabb leverans

M
Bulb GU5.3 350lm (varmvit)
Mikael Lovestedt
leverans!👌

Alltid snabbt levererat!🥳🏡

C
Spectrum x 5
Customer
Smidiga och hållbara.

Köpte mina spectrumlampor för 3 år sedan och det har inte varit något krångel alls. Kör med skymningsrelä vilket är fantastiskt praktiskt. Mer än nöjd och rekommenderar dessa. Enkla att installera också.

P
Strip (2.5m)
Patrik Karlsson

Grym hemsida, snabb leverans, bra produkter och trevligt bemötande.

M
Grenkoppling - 3 uttag
Markus Sandström
Överlag bra, men har något sämre gängor på tätningen av dessa.

Inget fel på funktionen, men av alla kablar så är det gängorna på dessa kopplingarna som är svaga länken av alla kablar i systemet då de inte riktigt vill fästa 100% lika bra i tätningen som övriga kablar i systemet som sitter klockrent. Gömt under däcket tror jag inte att detta kommer vara något problem med att de håller tätt, men tiden får utvisa detta. Rent funktionsmässigt är det absolut inget problem alls, där gör de sitt jobb.

M
Aries x 4 (silver)
Markus Sandström
Snygga lampor i enkelt och bra system

Blev väldigt nöjd med dessa lampor, de är snygga, lättinstallerade och lätt att utöka systemet efterhand.
Enda minus är wifi controller som inte fungerar till dessa lamporna, då den stryper delar av strömmen från transformatorn!

M
Smart Control
Markus Sandström
Levererar inte tillräckligt med ström till Aries.

Köpte denna medveten om att det inte går att dimra Aries lamporna. Ville dock kunna styra av och på tiderna med appen. Installation av app lampor (32st Aries) och kabelsystem gick bra, men med wifi kontrollen installerad som första punkt efter 60w transformator så blir ljuset så svagt att det inte ens går att se. Kopplade därför bort den och då blev ljuset direkt normalstarkt och som det var tänkt att se ut. Nöjd med resten av systemet men väldigt besviken på denna wifi controller så det blir till att lämna tillbaka denna till butiken igen!
Bild är tagen utan controller inkopplad och allt är inte inkopplat ännu.

Hej Markus
Tack för ditt omdöme. Att lampan Aries inte är dimbar är indikerat såväl på Aries produktsida som på SmartControls produktsida. Vi håller helt med dig om att man kan förvänta sig att även om produkten inte är dimbar så borde den ge fullt ljus hela tiden.

Som diskuterat över telefon med dig, kopplade vi upp samma konfiguration som du i vårt testlab och kunde konstatera samma sak som du gjorde. Aries-lamporna lyser endast mycket svagt när de är kopplade till SmartControl och är helt enkelt inte kompatibla med artikeln SmartControl.

Vi har nu indikerat detta på produktsidan för såväl Aries som SmartControl för att undvika framtida negativa överraskningar hos våra kunder. Vi har för övrigt även gått igenom en mängd olika konfigurationer med samtliga lampor i LightsOn Garden och kan konstatera att det endast är Aries som råkar ut för fenomenet att det lyser svagare när den är kopplad till SmartControl. Övriga lampor som är indikerade som dimbara ÄR dimbara och de som inte är indikerade som dimbara lyser med full styrka även om de kopplas till vår SmartControl.

Vi på LightsOn ber så mycket om ursäkt för trasslet och tackar så mycket för uppmärksammandet så att inte andra kunder blir drabbade av samma sak.

R
Stream
Roland
Bra ljud - inte längre - dålig BT 😃

Lämnade först betyg 2 och kommentar enl. nedan. Inom 30 min fick jag en e-post av Christian på Lightson som undrade över mina problem och erbjöd mig att ringa till honom på support. För att göra en lång historia kort visade det sig att den ena av de två högtalare jag köpt hade dålig räckvidd på BT. Räckvidden var ca 6 m. Den andra går ledigt nästan 20 meter. Christian erbjöd sig direkt att byta ut den dåliga högtalaren och skicka en ny testad till mig. Vi kom överens och problemet var löst. En av den absolut bästa supporthjälpen jag någonsin fått. Härligt när företag bryr sig om sina kunder och produkter och aktivt försöker hjälpa och ställa till rätta. Rekommenderas till 100%. Här finns inga problem bara lösningar. 👍🏻☺️🙏🏻

Tycker att ljudet i högtalarna är bra. Köpte 2. Lätta att installera. Blåtanden har tyvärr otroligt kort räckvidd. Inte ens 4-5 meter utan något mellan. I princip får man lägga spelaren mellan högtalarna med utsträckta sladdar. Skulle inte köpa 2 till.

Vi på LightsOn tackar ödmjukast för alla de fina superlativen

Vår strävan är att - i varje enskilt fall - stå för landets absolut bästa kundsupport och det gläder oss enormt över att vi verkar ha lyckats även i ditt fall

C
Aries x 4 (silver)
Carl Ingemar Johansson
Allt verkar var helt ok!

Helt ok!

G
Grenkabel 10 m
Gunnar Bergh
Snabbt

Bra produkt, snabb leverans!

Perfekt!

Precis det som behövds för att kunna ansluta nya systemet till min befintliga transformator. Snabb leverans!

P
Aries x 4 (svart)
Patrik Jonsson
Enkelt o smidigt

Letar ni efter spotar och belysning till trädgården kan jag varmt rekommendera Lightson. Riktigt bra, väldigt enkelt och smidigt att installera. Dessutom är det riktigt fin belysning.

J
Transformator 60 w
John Petersen
Snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans

J
Stream
Jonas Altbin
GRYMT LJUD!

Har inte hittat bra ljud i utehögtalare förut men nu..
SKOJA vilket lyft! Varje grillkväll blir ju en fest!
Helnöjd blev jag!

C
Stream
Customer

Har haft Lightson.se som samarbetspartner i 3 år och har ett väldigt bra samarbete. Högtalaren från Lightson har varit enkel att installera, den är väldigt enkel att synka ( när man har 2) och ljudet är väldigt bra. Det jag personligen gillar är att du går ut i trädgården och den snappar upp din Bluetooth direkt och kan stå ute fast det regnar ( rekommenderar dock att ta in på vintern) .

Har installerat 25++ högtalare och haft nöjda kunder.

Mvh Nicklas
Instagram: Woodworknicky

H
Terra
Håkan Johnsson
Plug & Play och Terra

Valde Plug & Play och har för avsikt på ett enkelt sätt bygga vidare på vår utebelysning. Hög kvalitet på beställda Terra för trädäcket.

L
Arcus
Lennart E.
Toppen!

En jättebra produkt som fungerar fint i trädgården! Enkelt att valfritt justera färgerna

R
Zenit Duo (silver)
Robert Ahlqvist

Lyser väldigt fint lätt att montera.En bra produkt.

C
Grenkabel 5 m
Christer

Lätt att koppla in. Fungerar utan problem.

C
Orbit
Christer

Har inte satt ut den än, men den ser bra ut.

C
Ellips
Christer

Har inte satt ut den än. Men den ser mycket bra ut.

Bara att koppla in, fungerar perfekt. Har haft en i flera år utan problem.

Har haft en i gräsmattan i många år utan problem. Det är bara att göra en liten skåra i gräsmattan och lägga ner.